Preskoči na glavni sadržaj
MAD House je našao svoj dom u poslovnom srcu Beograda, u kultnom zdanju Sava Centra

Naša lokacija u Sava Centru nas postavlja na mesto gde se ukrštaju ključni modni putevi i u epicentar kulturne i globalne razmene.

Sava Centar

Prepoznat kao centar globalnih međunarodnih događaja, konferencija i okupljanja sa svojim najmodernijim konferencijskim salama koje su u svojoj istoriji ugostile poznate dostojanstvenike, lidere i inovatore u svojim oblastima.

atmosfera

Uvek užurbana atmosfera ovakvog okruženja nam je stalna inspiracija i svedočanstvo je globalnog uticaja Beograda. Prigrlili smo ovaj kosmopolitski duh, kreativnost i kulturnu raznolikost koja teče konferencijskim salama i preneli sličnu originalnost i raznovrsnost u našu prodavnicu.

U MAD House-u

punim srcem prihvatamo kosmopolitski duh Sava Centra.

Pažljivo biramo kolekcije koje svojom umetnošću brišu geografske granice i univerzalnim jezikom odražavaju raznolikost modnih ukusa naših posetilaca iz celog sveta.

Budite deo međunarodne zajednice stila!

Naša su vrata svakog dana otvorena svima koji dele strast prema modi. Ponosni smo kada smo u prilici da dobrodošlicu poželimo onima koji dolaze iz drugih krajeva sveta, a koji sa lakoćom prepoznaju lepotu i  privlačnost komada domaćih modnih brendova i dizajnera.
U komunikaciji sa posetiocioma iz celog sveta nalazimo inspiraciju da se još više posvetimo promociji srpske umetnosti i mode na globalnoj sceni.

Zakoračite u naš MAD House i postanite član modne zajednice povezane jedinstvenim stilom!

Bilo da ste učesnik međunarodne konferencije ili velikog kulturnog dešavanja ili da ste se jednostavno upustili u istraživanje izuzetnih mogućnosti Sava Centra, potrudićemo se da vam posetu Sava Centru učinimo još nezaboravnijom. Kod nas i sa nama otkrićete modu koja briše sve granice i koja nas ujedinjuje u ljubavi prema mnogobrojnim umetničkim raznolikostima i senzibilitetima.

Posetite nas u Sava Centru gde se domaća moda susreće sa svetom i neka Vaše stilsko putovanje bude globalna avantura!