Preskoči na glavni sadržaj

Multibrand Art & Design House

Naši Brendovi

Aleksandar Zabunović

Milica i Aleksandar Zabunović su kreativna sila koja stoji iza brenda Aleksandar Zabunović.  Osnovan 2012. godine, brend karakterišu ženstvena i elegantna linija, kao i korišćenje najfinijih tkanina i sofisticiranih krojeva.

Brend Aleksandar Zabunović sinonim je za kvalitetne materijale, koji su jedinstveni na teritoriji Srbije, ali i rafinisanu formu modnog izraza. Svi dizajnerski komadi su dostupni i za izradu po meri, imajući u vidu da je osnovni princip rada brenda poštovanje individualnosti svakog klijenta. Kada na sebi osetite poštovanje koje Aleksandar Zabunović pruža procesu kreiranja, izrade i rada sa premijum materijalima, razumećete i vrednost koja je utkana u svaku nit njihovih modnih delicija.

Areve

Ćao,

ja sam Ana, stojim iza brenda Areve, i ovo je moja priča.

Prosto nisam mogla da nađem ono što mi treba – udobno za spavanje, praktično za nošenje, ali i u isto vreme nešto u čemu ću se osećati lepo u bilo kom raspoloženju i okruženju.

Veliki sam zaljubljenik u modu i želela sam da se kroz dizajn to i vidi. Dobar odabir materijala je bio jedan od izazova. Moraju biti prozračni i prijatni, a laki za održavanje.

Nadam se da je naš tim u tome i uspeo i da ćete uživati u Areve kolekcijama.

AVVA Couture

AVVA Couture je brend iza koga stoje dve moderne i uspešne mlade mame Andrea i Vanja, a koje su od prvog dana beskompromisno posvećene kvalitetu i preciznoj, ručnoj izradi kožnih aksesoara. AVVA Couture kaiševe i pojaseve nose sve generacije kao osveženje odevne kombinacije ili modni komad koji savršeno akcentuje ženstvenu figuru.

Brend se ponosi perfekcionizmom koji implementira u svim segmentima rada: od autentičnog dizajna, zatim vrhunskih kožnih materijala dostupnih u širokoj paleti boja, preko najkvalitetnije ručne izrade, te uzimanja preciznih mera kako bi se kaiševi personalizovali i savršeno uklopili u outfit klijentkinja, do najvažnijeg elementa na kojem insistiraju bez izuzetka- zadovoljstvo i osmeh klijentkinja koje njihovim modnim dodacima daju život. U MAD House je AVVA Couture ekskluzivno dostupan za probu, kupovinu na licu mesta, online kupovinu ili naručivanje po meri.

Baragoni

Baragoni pokreće nemilosrdna energija i nesputana maštovitost dve sestre, Jelene i Jovane. Vođene potragom za kreativnošću, svoju naklonost prema lepoti i stilu kanališu u nešto u šta se svaka žena odmah zaljubi: vrhunski brend elegantnih tašni koje kombinuju najfinije ručne izrade i italijansku kožu vrhunskog kvaliteta. Brend koji su zaista napravile žene, za žene, sa najvećom ljubavlju i čistom ljubavlju. Baragoni je napravljen za centar pažnje. Neprestano mami, nastojeći da hipnotiše i osvoji svaki par očiju u prostoriji. Njegova privlačnost i stil monopolizuju pažnju i usmeravaju razgovore. Svaka naša kreacija nudi neverovatan kvalitet u kombinaciji sa višegodišnjim svežim dizajnom. Baragoni je savršen partner za svaku ženu koja se ne plaši da sanja velike, smele i lepe snove o stilu i eleganciji, a zatim da ih gleda kako se ostvaruju. Verujemo da je svaka ručna torba koju proizvodimo umetničko delo, koje samo čeka da njen pravi vlasnik dođe i preuzme novi centar njene kolekcije. Svaka veza koju stvorimo između naših prelepih komada i naših klijenata je predodređena da traje decenijama. Ništa ne zadržavamo kada praktikujemo svoj zanat i očekujemo isto od vas. Budite odvažni. Budite avanturistički. Usudite se da se prepustite. Istražite umeće Baragonija i pronađite svog idealnog saputnika za svaki trenutak kada želite da se osećate dragoceno.

Bebbelle Artisans

Bebbelle je mala, privatna i nezavisna domaća modna kuća u porodičnom vlasništvu. Inspiraciju pronalaze u motivima koji simbolišu vanvremenske i univerzalne vrednosti i kvalitete. Među istinskim poznavaocima mode, Bebbelle proizvodi prepoznati su i cenjeni po svojim izvanrednim karakteristikama: specifični sjaj, intenzitet boja i mekoća svile. Dizajn se pretvara u stvarnost zahvaljujući italijanskim stručnjacima za tkanje i štampu, sa sedištem u „gradu svile”, u slavnom gradu Komo, čuvenom po proizvodnji najfinijih tkanina.

Tradicionalne tehnike uz inovativno korišćenje najsavremenijih tehnologija, omogućavaju štampu izuzetnog kvaliteta, dugovečnost i postojanost boja, proizvedenih po najvišim ekološkim standardima tekstilne industrije. Nakon pripreme svile, štampe, fiksiranja boja, ispiranja i sušenja, dolazi na red i završna obrada – ručno opšivanje marama za koji se koristi isključivo konac od 100% čiste svile.

Cosmic Babe

Cosmic Bejb dizajn je inspirisan planetama, ljudima, galaksijama, društvima, svemirskim putovanjima i neiscrpnim kosmičkim vibracijama. Misija brenda je da obezbedi udobnu, originalnu i modernu odeću napravljenu od najboljih materijala koje naš Univerzum može da ponudi.

Originalna Cosmic Bejb i osnivač ove kosmičke misije je Ana Tabor, a brend bez diskriminacije jednako “lansira” muške, ženske i unisex modele. Osnovni postulat brenda je da komad mora biti udoban, kako bi putovanje kroz kosmos bilo što uzbudljivije i prijatnije. Sve u galaksiji ovog brenda je ručno rađeno, etikete su pomerene kako ne bi smetale, a koristi se samo najbolji pamuk sa prstohvatom dodatnih materijala kako bi se poboljšalo iskustvo nošenja. Verujte nam, to možete osetiti čim dodirnete COSMIC BEJB odeću.

Dajana Vasić

Brend Dajane Vasić je raj za one koji cene lepše stvari u životu. Osnovala ga je vizionarka dizajnerka Dajana Vasić, atelje je sinonim za bezvremensku sofisticiranost, besprekorno krojenje i posvećenost redefinisanju granica savremenog luksuza.

Vođen nemilosrdnom težnjom za izvrsnošću, svaki komad u kolekciji je pedantno izrađen korišćenjem najfinijih materijala i prožet nepogrešivim spojem umetnosti i inovacije. Od izvrsno skrojenih odevnih predmeta do izražajnih dodataka, svaka kreacija je dizajnirana da osnaži i inspiriše, bez napora spajajući klasičnu eleganciju sa modernim senzibilitetom.

Misija Dajane Vasić je jednostavna, ali duboka: da ukrasi svet kreacijama koje ne samo da plene pogled već i diraju dušu. Bilo da se radi o modnoj haljini za aferu na crvenom tepihu ili o svakodnevnoj esencijalnoj stvari koja podiže obično do izuzetnog, svaki komad je prožet suštinom bezvremenske elegancije i sofisticiranosti bez napora.

DD design

DD DESIGN je modni brend koji je nastao iz saradnje i prijateljstva dve Danijele – Danijele Stojkovski, specijaliste strukovnog inženjera tekstila, i Danijele Gojković, diplomiranog tekstilnog inženjera za dizajn i projektovanje tekstila i odeće. Od projektantske, konstrukcione pripreme do nastave tekstilne struke, naša ljubav prema kreiranju odeće traje više od decenije. U ateljeu DD DESIGN kreativnost i inovacija se stapaju u jedinstveni svet mode, nudeći unikatne modele limitiranih serija izrađenih sa pažnjom i ljubavlju, koji pružaju vrhunski kvalitet i udobnost.
U ateljeu DD DESIGN komadi odeće nastaju kao dela primenjene umetnosti i veštine zanatske izrade. DD DESIGN objedinjuje tradiciju ručne izrade i starih zanata s jedne i inovativne načine konstrukcije i izrade odevnih predmeta sa druge strane.

Kada se sjedine stručnost, kreativnost i briga za detalje, nastaje simfonija unikatnosti, kvaliteta i udobnosti. DD DESIGN brižljivo bira materijale odličnog sirovinskog sastava i krojeve koji laskaju vašoj figuri.
Individualni pristup i uvažavanje vaših želja i afiniteta čine da njihova odeća zadovolji visoke estetske standarde, kao i potrebu za ležernošću koja je imperativ savremenog načina života.

Formidable by Mina

Osnovne odlike brenda Formidable su sloboda, elegancija i smelost! Brend ima za cilj da inspiriše i pomogne svakoj dami da ostavi nezaboravan utisak.

Neverovatni i sofisticirani modeli su vanvremenski, jer se mogu kombinovati sa komadima odeće i aksesoara, iz svih modnih trendova i epoha.  Brend oslobađa i daje mogućnost da se žena izrazi na način koji je njoj najprihvatljiviji.

Gary Tulip

Gary Tulip je brend kreiran sa željom da pruži suptilan stil i neospornu udobnost muškarcima koji jednostavno žele da budu svoji. Bez pretenzija, bez lažnog osećaja za klasu, bez kiča i pokušaja da se izdvojite jeftinim trikovima.

Ne dozvolite da vas to zavara, Gary Tulip je za muškarce koji zaista žele da se ističu. Ali ne, ne preko površnog utiska. Umesto toga, oni bi to radili načinom na koji se rukuju, svojim humorom, svojom energijom i uvek držeći svoju reč. Odeća je tu da bude udobna, da omogući vašem autentičnom ja da se izrazi. Za sve ostalo, vaš karakter bi trebalo biti dovoljan, ako ste legenda dostojna ovog brenda.

Gia Design

GIA Design odlikuju minimalizam, čiste linije, osnovne boje, kvalitetne tkanine i održivost.

Način poslovanja i proizvodnje je utemeljen na organskim materijalima, održivosti u svim fazama rada i cirkularnoj ekonomiji. Poseduju sertifikat koji garantuje etičku proizvodnju. Iz široke palete proizvoda možete odabrati modele za žene, muškarce, decu i kućne ljubimce!

Jer u cirkularnoj ekonomiji svi učestvujemo.

Hanna Balu

Iza brenda Hanna Balu stoji jaka i neustrašiva dama, dizajnerka Snežana Babarogić. Brend poseduje estetičnu, razigranu i nekonvenconalnu prirodu, ali u isto vreme odiše funkcionalnošću, izrazitim kvalitetom i preciznom izradom.

Misija brenda je da se žene koje ga nose osete rasterećeno slobodno, motivisano i posebno.

Hanna Balu donosi novi nivo kvaliteta izrade samih modela i materijala, imajući u vidu da je ceo tim izuzetno fokusiran na detalje, zbog čega je i sama obrada materijala na visokom nivou. Brend je prepoznatljiv po opuštenoj formi i krojevima koji prate kretanje, a modele možete lako da prepoznate po resama, faltama i opuštenim siluetama koje naglašavaju pokret. Cilj dizajnerke je bio da napravi modele koji se mogu poneti u svim prilikama, jednako efektno uklopljeni i sa visokom štiklom, baletnakom i japankama.

Hellena Scrittore

Brend Helena Scrittore je dizajnerka Jelena Buha osnovala 2016. godine. Brend je okrenut poslovnoj ženi i svim njenim segmentima života. Pored baznog programa poslovnih odela, izrađuju se vanvremenski kombinezoni i sofisticirane večernje haljine, suknje i korseti. Pored raspona veličina od 36 do 44, moguća je i izrada po meri sa rokom izrade od 7 do 10 radnih dana.

Materijali koji se koriste su isključivo visokokvalitetni: vuna, vuna-kašmir, sirova svila, viskozni brokat, američki saten, a posebno valja istaći i činjenicu da su i postave od prirodnih materijala. Brend je 2021. godine poneo nagradu za najbolju žensku kolekciju za kolekciju Be Irreplaceable, a naredna kolekcija pod nazivom Bossy je iskorak napred u pogledu kvaliteta izrade, materijala i sofistiranog efekta.

Ines Janković

Nakon završene edukacije za modu i dizajn enterijera, Ines Janković se prvo bavila uređenjem enterijera. Godine 2012. odlučila je da zaroni u svet modnog dizajna i osnovala brend Ines Atelier. Iako opčinjena svetom mode, inspiracije pronalazi u svim oblicima umetnosti, kao što su skulpture, slike, zgrade, zvuci…

U osnovi Inesinog dizajna je minimalistički pristup, a prilikom kreiranja novih komada ona uvek ima na umu savremeni tempo života i svakodnevne potrebe i želje pravih žena. U Ready to Wear kolekciji utkana je filozofija brenda vanvremenske klasike koja je obogaćena originalnim materijalima i unikatnim dizajnerskim izrazom.

Kety Wish

Kety Wish radi haljine i venčanice po meri

KLIN By Kristina Bekvalac

Kristina Bekvalac je modna dizajnerka i stilista sa višegodišnjim radnim iskustvom. Interesovanje prema modi pokazivala je u ranom detinjstvu i svoju strast pretvorila je u poziv već u ranim dvadesetim godinama. Kreativnost i specifičan modni izraz kroz stajling pokazala je kroz nebrojene editorijale, naslovne strane, TV reklame, spotove, modne revije, filmove i serije radivši sa istaknutim brendovima i ličnostima iz svih sfera regionalnog javnog života.

Do sada je predstavila sedam dizajnerskih kolekcija, od kojih svaka slavi žensku snagu, individualnost, različitost i slobodu, po čemu je njen rad prepoznatljiv.

Iza naziva kolekcije KLIN krije se neverovatna simbolika kruga, ujedno i ideja i inspiracija kolekcije. Kao što krug nema početak, kraj, uglove i stranice, tako i KLIN kolekcija teži celovitosti i jedinstvu. Inspirisana krugom kao savršenim oblikom, savršenstvo modela leži u jednostavnosti kao najvišem nivou sofisticiranosti. Žena koja nosi modele oseća se moćno, nesputano, komforno i slobodno. Ona je povezana sa svojom ženstvenošću, sa svojom snagom, ona je svoja i zna svoju istinu.

Lamour

Iza ovog brenda stoji dizajnerka Aleksandra Čupković, čiji se dizajn pre svega ogleda u neprolaznoj eleganciji, preciznim krojevima i vanvremenskim neutralnim tonovima. L’Amour uvek ide u korak sa vremenom i prati modne trendove, a klijentkinjama pruža priliku da se osećaju glamurozno, ženstveno i samouvereno.

Nova kolekcija nesputano crpi inspiraciju iz klasične muzike, te na neki način orkestrira savršene forme i teksture u kombinaciji sa najfinije odabranim materijalima. Namenjena je svim ženama koje svojom odećom žele da  demonstriraju osnaženu energiju i moć kroz pažljivo odabrane siluete i krojeve.

Dizajnerka pored standardnih veličina pruža i mogućnost izrade modela po vašim merama.

Lalica / Aleksandra Lalić

Aleksandra Lalić je srpska modna kreatorka poreklom iz Sombora, koja proizvodi svoju liniju odeće od 2002. godine pod originalnim i šarmantnim brendom LalicA, oslanjajući se na strukturalno krojenje, najkvalitetnije materijale i moć precizne izrade.

LalicA je brend namenjen autentičnim i umetnički osvešćenim ženama, koje svoju ženstvenost ističu na drugu loptu. Brend karakterišu komadi koji su kreirani i izrađeni uz perfekcionizam najvišeg standarda krojačkog zanata, a dizajnerski predstavljaju oslobođenje duha od konzumerizma i serijski izrađenih odevnih predmeta slabijeg kvaliteta.

LalicA je brend čiji su sinonim beskompromisni ideali, hrabrost i  humor u elegantnoj formi.

Lusso

LUSSO CHIC je brend koji slavi ženstvenost kroz fantastične krojeve prepoznatljivih setova. Najveći akcenat je na širokoj ponudi raznovrsnog kvalitetnog materijala u prgršt nijansi – od poslovne teget i sive, preko zemljanih tonova do zanimljivih i živih printova.

Uz pravu meru ležernosti i udobnosti, ovi setovi se lako pretvaraju iz dnevnih poslovnih kombinacija u večernje komade, u zavisnosti od odabira aksesoara. Zahvaljujući izuzetno bogatoj i raznovrsnoj ponudi, Lusso je lider u segmentu ready to wear brendova u Srbiji. Setovi se rade u standardnim veličinama S, M, L, a moguća je i izrada po meri u izuzetno kratkom roku od 3 dana.

Kao dodatni izraz, dizajnerka Ivona koja stoji iza ovog brenda vešto uklapa i haljine i kombinezone kao povremeno osveženje ponude.

MAG torbe

MAG torbe su pravljene od kože i krzna

M-ishka

Ukoliko ste šetali ulicama našeg regiona ili koristili društvene mreže, teško da niste primetili neobične espadrile za kojima su devojke poludele. Emilija Katić, koja stoji iza srpskog brenda „M-ishka“ inspirisana nostalgijom za prošlim vremenima i svojim detinjstvom u kojem je nosila espadrile, stvorila je savršen par letnje obuće, koji je postao sinonim ovog brenda. Međutim, M-ishka je mnogo više od tih savršenih espadrila.

Brend je inspirisan duhom putovanja, uživanjem u “malim” stvarima, kao i lepotom svakodnevnog života. M-ishku odlikuju lagani, udobni i originalni komadi ženskih tašni, papuča, klompi i espadrila, a dizajn je umeren i suptilan. Svaki komad ima posebno dizajnirane detalje i takav tretman mu daje dah gracioznosti. Prilikom proizvodnje, koriste se isključivo prirodni materijali kojima se zatvara ekološki krug i minimizira narušavanje prirodne ravnoteže.

Moj Krojač

MojKrojač je specijalizovana firma za proizvodnju visokokvalitetnih odevnih komada šivenih po meri klijenata. Osim raznovrsne ponude košulja koji se rade za oba pola, MojKrojač izrađuje i besprekorna muška odela i sakoe koji se mogu prilagoditi merama klijenata, kao i celokupan aksesoar neophodan svakom muškarcu.

U saradnji sa MAD House timom, moguća je porudžbina i uzimanje mera u radnji, personalizovan pristup i visok stepen posvećenosti kvalitetu i zahtevima klijenata, sa kratkim rokovima izrade i dostavom.

Mulberry field

Mulberri field je srpski brend sinonim za luksuznu odeću. Osnovni motiv je strast za proizvodnjom odeće vrhunskog kvaliteta sa prefinjenim detaljima. Apeluju se na kosmopolitske žene, koje su u stalnom pokretu od gala večera do poslovnih sastanaka i slobodnog vremena. Za žene koje biraju funkcionalnu i udobnu eleganciju.

NP by Nemanja Pantelić

Ovaj mladi i originalan umetnik je karijeru počeo kao stilista i kreator za domaće modne kuće, a zatim se 2016. godine osamostalio i pokrenuo svoju liniju NP – Nemanja Pantelić. Iza njega je već 12 kolekcija. Stil kreatora je da svojim autorskim radom poveže sportski, ulični stil i unikatnu odeću složenog kroja i izrade. Naglasak je na geometrijskim formama, kako u kroju, tako i u dezenima i aplikacijama.

Stalna inspiracija Nemanji Panteliću su elementi tradicionalne odeće dalekog istoka, uticaj dizajna japanskih kreatora, futurizam i primena raznovrsnih tekstura tkanina kao nezaobilazne komponente u radu. Materijali su prirodni, a svi modeli su ručno rađeni i veoma unikatni i originalni u svojoj lepoti.

Kako sam dzajner kaže, tipičan klijent ovog brenda ne želi da se utopi u masi, već da garderobom istakne svoju individualnost.

Nina Karlavaris

Nina Karlavaris čizme

Nina Karlavaris

Nina Karlavaris kupaći kostimi

NINAMILAN

NINAMILÁN studio je modni koncept pod kreativnim vođstvom Nine Milović, koji predstavlja glas autentičnosti i slobode, ističući ženstvenost na moderan, ali ležeran način.
Kolekcije su pune moćnih boja sa upečatljivim kontrastnim detaljima, podstiču smelost i pomeraju granice. Boje mogu mnogo više da doprinesu vašem stilu i mogu takođe dodatno da istaknu specifičnosti nečije ličnosti, kao i energije, jer kako kažu “odelo ne čini čoveka, ali mnogo toga govori o njemu”.

Unisex odela koja prikazuju snagu fluidnosti, i snažni motiv crvene linije praćene efektnim akcentima i NINAMILAN monogramom, dali su strukturu apstraktnim dezenima i izbrisali granice između polova, dočaravši mogućnosti koje sanjarenje i maštanje daju.
Forma odela je inspirisana menswear oversized komadima. Svaki model je prilagođen oblinama ženskog tela, kao i različitim građama, kako bi se svaka žena osećala udobno

Questionmark by K

Questionmark by K, brend osnovan 2019. godine od strane dizajnerke Katarine Jovanović, uspešno dominira u urbanom životu modernih žena od prvih dana svog postojanja. Kolekcije karakterišu ručna izrada, vrhunski krojevi, oversize geometrijska forma i premijum materijali.

Brend ima proizvodni pogon u Beogradu koji poseduje najsavremeniju opremu i tim stručnih saradnika, što je omogućilo da se uvrsti u sam vrh modne industrije u regionu, a zahvaljujući čemu je svaki komad dostupan uz izuzetno kratke rokove izrade.

Uz nepresušni talenat dizajnerke, ključni element uspeha ovog domaćeg brenda je isticanje autentičnosti i ženstvenosti bez pravljenja kompromisa na polju luksuzne estetike i rafinisane forme.

Tijana Žunić

Tijana Žunić je odrasla u umetničkoj porodici i sama je pohađala umetničku školu. Pristupa dizajnu na moderan način i kroz svoje kreacije voli da istakne ženstvenu stranu klijenata. Tijana dizajnira za modernu, elegantnu, sofisticiranu ženu koja želi da izrazi svoj jedinstveni lični stil.

Pre svega, Tijana ne pristaje na kompromise koji se odnose na materijale i svakom šavu pristupa sa kritičkim okom, kako bi za klijente bio isporučen savršen komad u kojem će se osećati samouvereno i slobodno. U samom je vrhu domaće dizajnerske scene godinama, a za svoj rad skromno kaže da je tek na početku i da ćemo njene najbolje kreacije tek nositi.

Ujebotte

Modni brend nove generacije UJEBOTTE uspešno uklapa dva osnovna modna zahteva savremene devojke i žene: udobnost uz autentičnost. Dizajnerka Anja Milovanović predstavlja novi talas dizajnera koji na prvo mesto stavlja praktični i demokratični aspekt mode, jer UJEBOTTE je brend koji želi biti dostupan svima i ne obraća se “izabranima”, već je on taj koji je izabran od strane klijenata zahvaljujući originalnosti u modnom izrazu i kvalitetu materijala i izrade.

Ručni rad koji je ponos i odlika ovog brenda limitira broj komada, ali ne postavlja geografske granice, imajući u vidu da je ovaj domaći brend vrlo popularan u celom regionu i Evropi zbog svog modernog izraza i osnaživanja klijentkinja da istaknu svoj duh i svoju esenciju.

UNIKKA

Mladi bračni par koji stoji iza ovog brenda je šarmantan i poletan baš kao i dizajn njihovih tašni. Napravljene u celosti ručnim radom, od najkvalitetnijeg drveta i kože, UNIKKA tašnice su osvojile srca svih generacija.

Modeli tašni koji se ističu raznolikim prirodnim tonovima i koji su dizajnirani u izuzetno originalnim oblicima privlače pažnju klijenata koji cene ručni rad, originalnost i sofisticiranost prirode u svojoj najplemenitijoj formi.

WOOLART

Pletenje je dugo bilo usputni posao u momentima dokolice za prethodne generacije, ali je zahvaljujući baki Stanimirki – Caji Golubović preraslo u osnovnu delatnost porodice Golubović kasnih 60-ih godina. Njena rukom rađena umetnička dela od vune su tokom godina postala simbol zlatiborskog kraja, njene „zlatne“ ruke postajale su sve veštije, a ideje raznovrsnije.

Danas je cela porodica Golubović, na čelu sa divnom Brankom uključena u proizvodnju ovih ekskluzivnih ručnih radova, počev od ideje do realizacije.

Dizajn je raznovrstan, tako da postoje i moderni izrazi, ali i motivi iz Cajinih prvih radova koje porodica ponosno još uvek primenjuje na nekim od modela.

Malo zlatiborsko selo Skržuti je tipično mesto za to podneblje, sa izraženom orijentacijom ka starim zanatima, poslovima i ručnim radovima. Decenijama unazad, pletenje je postalo osnovna delatnost po kojoj je ovaj kraj poznat širom sveta. Podsticaj da se održi ovaj stari zanat, daju više nego dobre reakcije klijenata koji poštuju kvalitet, tradiciju i ručni rad kao svojevrsnu umetnost.

Aksesoari

Shop Now

Muška odeća

Shop Now

Unisex odeća

Shop Now

Ženska odeća

Shop Now

MAD House ima sve što vam treba

Kod nas i sa nama otkrićete modu koja briše sve granice

Podrška

Imate pitanja? – Kontaktirajte nas

Press

Stiže uskoro…

Podaci o preduzeću

MAD House d.o.o. Beograd
PIB: 113681878
Matični broj: 21912450

Milentija Popovića 9,
Beograd, Srbija

Kontakt

Radno vreme
Ponedeljak – Nedelja 10-20h
Adresa: Milentija Popovića 9

Tel: 066 / 80 67 303
E-Mail: office@madhouse.rs
Instagram: @mad_house_belgrade